+32 (0)9 381 92 90
info@landlords.be

Bereik zoveel mogelijk potentiële kopers!

Facebook marketing

Via doelgerichte Facebook marketing met professionele foto’s bereikt Landlords een zeer groot publiek voor jouw eigendom. (goed voor bijna 35% van onze kandidaat kopers!)

Instagram marketing

Instagram is populair bij heel veel jongvolwassenen, ook in dit kanaal zorgt Landlords voor de zichtbaarheid van jouw eigendom met doelgerichte advertenties.

Google marketing

Ook via google advertenties worden meer en meer eigendommen gevonden. Ook dit kanaal van potentiële kopers wordt door Landlords niet uit het oog verloren.

Immobord

Landlords laat de omgeving weten dat een eigendom te koop staat met een duidelijk immobord.

Database Landlords

Via tal van kanalen bouwt Landlords elke dag aan zijn database van potentiële kopers! Al deze potentiële kopers ontvangen een professionele mailing met informatie over jouw eigendom!

Buurtflyer (extra, indien je dit wenst)

Aangezien ongeveer 2/3 van de potentiële kopers op zoek zijn naar een woning in hun eigen buurt, kan Landlords een buurtflyer met informatie over jouw eigendom opmaken & bedelen conform de wetgeving omtrent informatieverstrekking.

Overige communicatiekanalen

Omdat Landlords van marketing zijn specialisatie heeft gemaakt, beschikt Landlords over nog enkele andere kanalen om potentiële kopers te bereiken.

Online portaalsites

Een groot deel van de potentiële kopers wordt bereikt via de verschillende portaalsites. Landlords zorgt ervoor dat jouw eigendom ook hier in de kijker komt te staan a.d.h.v. professionele foto’s!